Södertälje

Hej!

Igår drog vi till Södertälje för lite hundkurs med Leias uppfödare. Tony och Lena är superduktiga instruktörer och är väldigt måna om sina valpar och valpköpare! Vi har åkt upp regelbundet till dom för att ge Leia dom bästa förutsättningarna i sitt kommande hundliv med oss:) Det är den första tiden som är superviktig och då valpen är som mest påverkbar för det vi ägare sänder ut.

Kursdagen var mycket givande och det är svårt att skriva ner allt vi lär oss! Handlade mycket om vårat ledarskap och hur vi skulle bli tydligare med våra signaler till hunden. Det är jätte roligt att se hur alla valparna utvecklas, både mentalt och fysiskt! Måste säga att vi har världens finaste valpar! Vi är ett härligt gäng valpköpare som trivs tillsammans, vilket gör att jag stormtrivs däruppe och är därför lite ledsen att vi inte kommer ses lika mycket som tidigare då kursen har närmat sig sitt slut:( Men som tur är ska vi försöka ses en gång i månaden för att checka av hur det går för alla.. svårt att beskriva sånt på telefonen! 

Leia var duktig och visade att hon tyckte det var roligt. Farten och glädjen är det inget fel på! Vi ska försöka behålla den energin i vår framtida träning och vara noga med att inte dämpa henne utan bara avleda ett felaktigt beteende på träningsplanen. Känner att jag lärt mig massor av den här kursen och jag är nu superpeppad på att fortsätta träna så vi kan kan tävla i framtiden!! 

Får lägga ut lite bilder vid ett senare inlägg:)

//Johanna   

  

Kommentarer
Helena

Låter som ni hade en trevlig dag i Södertälje! Hoppas vi ses till helgen och sista kurstillfället!



Så fin hon är Leia på bilderna tidigare i bloggen, hon ser så stor ut!



Ha det så gott! Helena o Mandie

2011-10-18 @ 22:38:35
Hemsida/blogg: http://www.hellaas.blogspot.com/
Johanna

Kommer tyvärr inte på lördag! Hade jätte gärna velat gått på föreläsningen men men.. Hoppas vi ses snart ändå:)

2011-10-19 @ 12:49:43

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort