Träningstisdag

Idag har vi tränat nästan hela dagen;)

Gick upp ganska tidigt för att gå en längre skogspromenad med Leia. Mysigt:)
kl. 10 var vi på klubben för att träna ihop med lydnadsgruppen. La först ett spår ca 200 m med två träapporter och en leksak som slut. Hade glömt selen så det fick duga med en lånad spårlina!

Spåret gick ganska bra även fast jag hade lite svårt att hänga med då jag hade lagt spåret bland massa taggiga buskar! Dumt! Hon tog upp första träapporten utan problem men den andra sprang hon över, stannade och väntade in att hon skulle nosa på apporten och gav massa beröm när hon hittade den! Idag hade hon även bra nosarbete i spåret! Lade slutet över en grusväg.. då fick hon problem. Hon vet inte vad hon ska göra när hon kommer upp på vägen. Vi får fundera ut hur vi ska lösa den biten.

Resten av träningen så var hon ganska flamsig. Hon brydde sig ganska mycket om dem andra hundarna som sprang runt och busade.. hon ville gärna vara med där! Ett nytt beteende? När hon väl koncentrerede sig så gick övningarna bra!

Leia har börjat kissa ganska mycket och jag tycker även ibland att det har luktat. Får hålla koll på det, så det inte blir värre eller fortgår.. Hon slickar sig ganska mycket också. Löp pågång? När hon var liten hade hon urinvägsinflammation men då kom det inte så mycket när hon väl försökte.. nu kommer det mycket och ofta! 


Har även anmält mig till MY DOG i Göteborg den 5:e och 6:e januari, det ska bli spännande:)) Har inga höga förväntningar utan åker bara dit för att ha roligt! Liten minisemester och miljöträning för Leia, att sova på hotell måste hon ju lära sig om vi ska resa runt i världen och tävla i framtiden ;)  

//Johanna  

Kommentarer
Troll

det skulle faktiskt vara ganska nice att hänga med dit!

2011-11-30 @ 18:42:33
Hemsida/blogg: http://apkuk.blogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort